Workshop Essentiële Oliën

Wie heeft er zin in een workshop essentiële oliën? Ik!

Het wordt tijd dat we allemaal eens meer gaan leren over de krachten van Essentiële oliën. Dit natuurproduct wordt al vanaf de oertijd gebruikt. Door de hedendaagse moderne technieken, kunnen we door slechts een druppel al profiteren van al haar voordelen. Waar je ook tegenaan loopt, hetzij je spijsvertering, je huidirritaties, je hooikoorts, je energielevel, stress… Elke druppel olie helpt je door de ongemakken heen. Of van de ongemakken af! Ik geef graag workshops essentiële oliën of masterclasses om het beter aan je uit te leggen. Het leukste is om in groepsverband toe te lichten, dus denk aan je vriendinnen, kennissen of buren in je omgeving. Neem contact op met me voor een datum of laat een berichtje achter als je vragen hebt!

essentiële oliën

Wat houdt de workshop in?

Bij een workshop essentiële oliën ga je ook zelf een eigen persoonlijke blend samenstellen. Speciaal met eigenschappen die voor jou van belang zijn.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een introductie les aan te vragen. Ik kan je 1 op 1 begeleiden door de oliën, wat het inhoud en wat het voor je kan betekenen.

Mijn dagelijkse routine

Zelf kan ik de essentiële oliën bijna niet meer weg denken uit mijn dagelijkse routine. Zelfs mijn kleintjes van 3 en 5 vinden het maar al te leuk om ze toe te passen. Ik mijn dag met een glas lauwwarm water en lemon olie, voor het op gang brengen van mijn spijsvertering.

Huishoudtips

Ik voeg er in de wintermaanden een druppel on guard aan toe, om mijn immuunsysteem een extra boost te geven. On guard is bijvoorbeeld anti-viraal en anti-bacterieel. Ook perfect dus om de kinderhandjes mee te ontsmetten of je keukenblad! Bij verstopte neuzen doe ik wat eucalyptus in mijn diffuser. Of voor in de avond een blend van lavendel en balance bijvoorbeeld. Overdag voor wat meer energie of een lekkere oppepper, gebruik ik mijn Motivate blend. Deze rol ik op mijn hand, mijn polsen en smeer ik het lekker in mijn nek. Die frisse geur van citrus geeft me dan gelijk een boost om door te pakken!