Contact

Neem contact op!

Neem gerust contact op als je vragen hebt over wat de beste weg vooruit is voor jou. Het is namelijk ook mogelijk om een los consult te boeken. Na een consult zit je nergens aan vast, jij bepaalt hoe vaak je mij nodig hebt in je reis naar een gezondere levensstijl. Mocht je bij voorbaat al weten dat je kampt met serieuze aandoeningen, dan kan ik je alleen helpen in overleg met je huisarts. Ik vervang in geen geval de zorg van een BIG verlener. Mijn zorg is enkel complementair. Voor alle andere vraagstukken betreft orthomoleculaire gezondheid, gezonde levensstijl en voeding en suppletie ben je aan het juiste adres.


ginger essentiële oliën

Wil je meer informatie over de Essentiele oliën? Of wil je ze direct bestellen? Neem dan direct een kijkje in de webshop via onderstaande knop. Vergeet niet, bij lidmaatschap krijg je onbeperkt 25% korting op je aankopen! Als je begint met een starterskit, dan krijg je een gratis jaarabonnement t.w.v. 24.25 euro en een mooi handboek met beknopte toelichting van alle oliën. Voor vragen of hulp bij je aanmelding, vul het contact formulier in en ik help je op weg.


NatuurlijkMarieke Voedingsadviseur

Vermeerstraat 1 | 1816CK Alkmaar | +316 21960928 | hallo@natuurlijkmarieke.nl | KvK 89574249 | Btw NL004745977B36

Vul gemakkelijk het onderstaande formulier in met je vraagstelling en je gegevens. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Het liefst bel ik je of video bel ik je even voor een korte kennismaking, nemen we je vraagstelling door en nemen we door wat ik voor je kan betekenen.

Wat is je volledige naam?

Telefoonnummer

E-mailadres

Waar kan ik je mee helpen?

Success

Je bericht is succesvol verzonden!

Error

Sorry! Je bericht is niet goed verzonden. Controleer de velden nog eens!